Lite funderingar

 

När jag var hemma i helgen var ju den stora anledningen matbloggsträffen i Ystad, men passande nog lyckades jag pricka in mina föräldrars 40-åriga bröllopsdag (som borde varit det stora eventet) också. Det blev en riktigt god lunch lagad av mamma och mig och som pappa (och vi också såklart) fullkomligen älskade.

 

Jag blir helt klart lycklig av att laga god mat till nära och kära, det mår både jag och de bra av. Och det är bara vissa tillfällen per år som det blir av att jag lagar med och åt mina föräldrar, så dessa tillfällen betyder så mycket mer.

Det är ibland ett tungt ok att bära att jag valt att bo utomlands, men jag kan inte flytta hem för någon annans skull och just nu skulle det göra mig mycket olycklig att flytta tillbaka till Sverige. När jag pluggade i Lund såg jag mina föräldrar betydligt oftare än nu, men det var inte kvalitet på samma vis för kompisarna kom liksom före. Jag var yngre och då känns det som att familjen liksom finns där för evigt.

Sen jag flyttade till London och jag ser förändringen hos mina föräldrar mellan varje gång jag träffar dem, endast med någon eller några månaders mellanrum, blir man plågsamt påmind om att man bara har sina föräldrar till låns. Så även om vi ses mer sällan hoppas jag att också mina föräldrar upplever de tillfällen då vi ses som mer värdefulla än de mer flyktiga tillfällen då jag bodde närmare.

Tack för en riktigt fin helg, mamma och pappa!

Annonser

Lämna en kommentar

Under Personligt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s